петак, 31. мај 2013.

Lego Star Wars III

Lego Star Wars III(Lego Ratovi Zvezda 3)-Na 13 planeta koje ucestvuju u ratovima klonova postoji 18 misija i mozda ce vam trebati cak 20 sati da dodjete do kraja igre.Bar polovina igrice bi trebalo da bude poynata onima koji su igrali 1. i 2. deo.Prolazite kroz velike krstarice,napustene gradove i rayna vanzemaljska okruzja pokusavajuci da resite "mozgalice" i spreciti zloce da izvedu svoje mracne  planove.Ostalo vam ostavljamo da vidite sami.To je to od MAJA.Vidimo se u ostalim mesecima u godini.


NAPOMENA:Vrlo je moguce da nas nece biti od 1. juna do 1. septembra,ali potrudicemo se da radimo sto
vise na ovom BLOGU.


                                                           POZDRAV!

SEGA MEGA

Ово је једна врло стара конзола.Сега Мега Драјв (енгл. Sega Mega Drive) или Сега Генесис (енгл. Sega Genesis) име је за 16-битнуиграчку конзолу коју је производила јапанска компанија Сега. Ова конзола се појавила на јапанском тржишту 19881989 на америчком, и 1990. у Европи и осталим земљама света. У САД Сега Мега Драјв је била позната под именом Сега Генесис, јер компанија Сега није успела да осигура име Мега Драјв за то тржиште.

CHICKEN INVADERS 1,2,3,4



DA LI SECATE OVE IGRICE?
CHICKEN INVADERS је низ Пуцачке видео игрице, развила интеракција Студиос и пуштен за Мицрософт Виндовс, Мац ОС Кс андЛинук система. Тренутно, постоје четири (ускоро да буде пет) видео игре у низу, уз четири специјална издања.
Главна тема игре је борба између усамљеног борбене летелице и технолошки напредне расе простор-одмакли пилића намере потпали (и касније уништавање) Земљу. Игре чине интензивну употребу за хумор, нарочито у виду пародије на Галакиан, Стар Варс и Стар Трек.
Садржај [Хиде]
Цхицкен Инвадерс 1
2 Цхицкен Инвадерс 2: Следећи талас
3 Цхицкен Инвадерс 3: Освета жуманце
4 Цхицкен Инвадерс 4: Ултимате омлет
5 Референце
6 Спољашње везе
Цхицкен Инвадерс [едит]

Негде у блиској будућности, Земља је нападнута од стране пилића из друге галаксије, савијен на освету против људске расе за угњетавањем уземљење пилића!
ИнтерАцтион Студиос [1]
Цхицкен Инвадерс, прва видео игра у серији је врло једноставна игра: Нивои се састоје од десет таласа. Таласи не разликују, имајући у истом редоследу талас за таласом, али они не повећавају у тешкоћама. У свим таласима, непријатељ (пилића) пада јаја од врха, који треба да буде прошао. Играч мора да прикупи поклоне (парцеле) да добију поене и да надоградите основну оружје. Основно оружје се може надоградити до 8 нивоа. Један или два играча могу да играју игру. Играч такође може прикупљати и користити ракете. Ракета је тешко стиче, али може да збрише цео талас пилића. Игра нема причу иза једној реченици опис датог од стране произвођача [1].
CHICKEN INVADERS 2: Следећи талас [едит]

Баш кад сте помислили да је безбедно да се једе пилетину опет, кокошке су се вратили са организованим инвазије да преузме цео соларни систем! Путовање на свакој планети и борите свој пут кроз да спасе свет (опет)!
ИнтерАцтион Студиос
Цхицкен Инвадерс 2: Следећи талас је друга игра у серији. Може да се игра један или два играча [2] играч преузима команду истог усамљеног летилице на претходни и мора да елиминише зараза пилетина сунчевог система.. Игра има једанаест нивоа, од којих сваки садржи 10 таласа напада непријатеље. У свим таласима, пилићи нападима пада јаја које треба да избегнемо [2].
Плејер може да наплати различите предмете који му помаже у игри. Примарни оружје може да се промени прикупљање парцеле. Појачања могу бити прикупљени да надоградите основну оружје. Оружје се може надоградити до једанаест нивоа. Једанаести ниво, међутим, стиче се само прикупљањем десет појачања. Плејер може да прикупља и акумулира батаци да се ракете, моћно оружје које може да збрише цео талас [2].
На свим нивоима, осим на нивоу астероидном појасу, девети талас има бонус (обично ново оружје, или екстра ватрена моћ) додељује за некоришћење ракете током нивоу, а последњи талас има газда [2].
ИнтерАцтион Студио је такође објавио Цхицкен Инвадерс 2: Божић издање у коме су јаја замењују Божић лопте и батаци су замењене светих листовима.
Цхицкен Инвадерс 3: Освета жуманце [ЕДИТ]

Пилића. Вековима смо их потлачених, роштиљање, печење, динстање, а надев их у лепиње. Требало је да зна ће доћи време за нас да плати. И јесте!
ИнтерАцтион Студиос
Цхицкен Инвадерс 3: Освета жуманце је главна игра заједно са Ускрс и Божић издања. То је слично другој верзији (са до 4 играча кооперативне игре). Она има 120 таласе, у 10 нивоа преко 12 система у галаксији [3] Постоји 30 бонуси.. [3] Оружје има 11 нивоа снаге, а тајна 12. ниво, који се може доћи само куповином додатних 10 Појачања после 10. ниво вклиуцхване (20.). Ту су и осам који се откључавају након завршетка пута игру [3].
Плац има јунака да би добили простор Бургер, изгладнео као и обично, када треперава иза сунца је примећен. Када јунак стигне у том трену, он долази на џиновском јајету које могу или не могу моје изграђена из брода квочка. Ово јаје, жуманце позната као звезда, гурнуо играча у црну рупу када играч добије га љути. Играч стигне на другом крају галаксије и мора да се бори свој пут назад и уништи жуманце звезду пре него што је уништава земљу.
Цхицкен Инвадерс 4: Ултимате омлет [едит]

Сећам се добро на дан инвазије. Сећања и даље горети дубоко, попут зачинских пилећа крилца. Дошли су без упозорења, Скуавкинг претећи, њихови изгужвана перје потамњујете сунце. Инвадинг интергалактичке пилиће, да се казни за наше човечанство од угњетавања своје земаљске браће!
ИнтерАцтион Студиос
Цхицкен Инвадерс 4: Ултимате Омлет је четврта игра у серији (УО) и слична Освета жуманце. Она има 120 таласе преко 12 нивоа. То укључује оружје које може да се надогради кроз 11 нивоа снаге, са компресором 12 нивоа. Оружје фромРевенге од жуманцета су доступни као "Унлоцкаблес". Крајњи Омлет Унлоцкаблес могу купити појединачно прикупљањем тастера, које су пале од уништених непријатеља током игре. Нова функција у овој игри је способност свемирског брода играча а да се суоче у било ком правцу у зависности од степена (то је увек била окренута у претходним играма), а камера такође може да увећате или умањите зависности од таласа (обично шефа бори су камера зумира да садржи сву акцију).
Заплет почиње са играчем / хероја на Спаце Бургер. Портал изненада отвара и брод излази. Брод каже да је њено име Кокошка Индивидуални и позива јунака да га прати у његовој галаксију да виде најновију креацију Кокошке ", Јаје топ. Играч води кроз галаксију и другим непознатим местима да се суочи са Цаннон јаје.

Super Mario

Postoje razne vrste ove igrice Super Mario,Super Mario Forever,Super Mario I Luigi...Ako neynate ni ya jednu pitanje je da li nesto znate.Sada necemo pisati ni o jednoj igrici Super Marija vec cemo pokusati da vam damo na vrh pameti da treba da igrate neku od Mariovih igrica.




                             AKO STE IKAD IGRALI MARIJA,KOJA VAM JE OMILJENA?

Ukoliko...

Ukoliko vam nesto nije jasno pisite u komentaru.

Icy towwer.

Icy Towwer-ovo je jedna stara ali vrlo popularna igrica.U ovoj igrici vi ste coveculjak koj skakuce po nekim  
stepenicima koji silaze dole sve nize i nize.Igrica nema kraja cilj je da napravite sto veci rekord.Imate specijalan potez sa kojim skacete vrlo visoko.Ukoliko ne razumete pisite nam u komentarima.

GTA IV

Grand Theft Auto IV (преведено на српски језикВелика крађа возила 4) је игра серијала Grand Theft Auto, који је развио Рокстар гејмс. Игра је објављена на светском тржишту (осим у Јапану)[1] 29. априлa 2008. године. Игрица је рађена за Плејстејшн 3 и Xbox 360[2].У децембру 2008. године,игра је изашла и за PC рачунаре. Игра је девета по реду у серијалу Grand Theft Auto, а прва из четврте генерације. За Xbox 360 постоје два додатка (Ballad Of The Gay Tony и Lost and Damned) која су се појавила у првом кварталу фискалне 2009. године.[3]
Радња игре одвија се у Либерти Ситију (енгл. Liberty City), који је урађен по узору на Њујорк. Главни лик у игри је бивши учесник уратовима распада Југославије (највероватније Србин из Босне и ХерцеговинеНикола "Нико" Белић. У Америку долази по наговору рођака Романа, који га све време лаже да се у Америци обогатио. Ту он мора да решава његове послове и да враћа његове коцкарске дугове.
Већ у првој недељи продато је више од 6 милиона комада игре. Тако је издавач зарадио око 500 милиона америчких долара.

Референце [уреди]

Види још [уреди]



Gta vice city

GTA Vice City или Grand Theft Auto Vice City је акционо-авантуристичка рачунарска видео-игра коју је дизајнирао Рокстар а објавио Рокстар игре. То је друга по реду 3Д игра у серији игара GTA (Grand Theft Auto). Игра је убрзо постала најпродаванија игра 2002. године. У САД је проглашена за најпродаванију видео-игру свих времена. Vice City се такође појављивао у јапанском магазину Фамицу. Након успеха у САД, игра је продата у Европи, Аустралији и Јапану у више милиона примерака. Ова игра је наставак игре Grand Theft Auto III и претходник је Grand Theft Auto: San Andreas.
Vice City је базирана на култури 1980их. Прича започиње 1986. године. Локација у којој се одвија радња игре, Vice City (енгл. Град порока), базиран је на Мајамију. Ток игре прати члана мафије и бившег затвореника Томија Версетија, који је у град послат да преузме дрогу за Сонија Форелија, а након неуспеха је приморан да нађе одговорне за овај напад, и бива умешан у разне нелегалне послове за разне банде, мафијаше, криминалце и утицајне људе у граду, а касније преузима контролу над њим, оснива своју банду и преузима град.
Игра има веома сличну графику GTA III али многе ствари су побољшане (сама графика, кола, чамци, изглед ликова, оружја, банде, AI, и др.). Наставак игре је Grand Theft Auto: Vice City Stories који је уједно и наставак дешавања у Vice City-ју али је прича смештена две године раније тачније у 1984. годину.

Садржај

  [сакриј

Игра [уреди]

Играч је постављен у улогу мафијаша и бившег затвореника Томија Версетија, који у Vice City долази да за Сонија Форелија обавља послове са дрогом, тачније кокаином, под покровитељством адвоката Кена Розенберга. Приликом првог сусрета са нарко-дилерима, упадају у заседу и не успевају да обаве посао, и остају без новца и дроге. Томи обећава Сонију да ће вратити новац који је изгубио, након чега почиње серија послова и мисија које Томи обавља да би зарадио новац.
Током свог првог посла, Томи се упознаје са бившим пуковником, под именом Хуан Гарсија Кортез, који му обећава да ће покушати да пронађе људе одговорне за заседу. Такође упознаје и његову ћерку, Мерцедес, која недуго затим постаје његова девојка. Док Томи ишчекује резултате Кортезове потраге, упознаје се са још кључних личности, као што суБритански продуцент Кент Пол, предузетника некретнинама Ејвери Керингтон и локални криминалац Ленс Венс.
Прича са пуковником се овде не завршава, јер Томи касније обавља још послова за њега и они постају пријатељи и савезници. Једном приликом, даје му посао да чува мафијашаРикарда Дијаза, када му Томи спашава живот, након чега му Дијаз даје неколико послова. Упркос томе што није подносио Дијаза, обављао је послове за њега.
Од пуковника, Томи сазнаје да је један од његових људи, Гонзалес, одговоран за заседу и убија га. Касније сазнаје да је заправо Дијаз одговоран за напад. Ленс одлучује да убије Дијаза, али бива ухваћен и заробљен на градском ђубришту. Томи успева да спаси Ленса, и њих двојица крећу у напад на Дијаза, успевају да га убију и преузимају му имање. У исто време, Кортез бежи из града на својој јахти, чиме Томи и новооформљена Версети мафија преузимају град. Како време пролази и како мафија јача, Ленс постаје параноичан и често зове Томија пун хистерије.
Томи се током приче упознаје са вођом Кубанске банде Los Cabrones, под називом Умберто Робина, којем помаже против Хаићанске банде. У исто време, тетка Поулет, вођа Хаићанске банде, хипнотише Томија да помогне њеној банди против Кубанаца. Окршај између две банде завршава се уништавањем Хаићанске фабрике дроге и победом Кубанске банде.
Ван главног тока приче, Томи успева да купи број готово пропалих компанија у граду: такси компанију, штампарију (за коју се испоставља да је фронт за производњу лажног новца), ноћни клуб, стриптиз клуб, ауто-кућу, бродоградилиште, фабрику сладоледа (за коју се испоставља да је фронт за продају дроге) и студио за снимање филмова за одрасле. Кроз неколико мањих послова и мисија, успева да сваку од ових компанија учини профитабилном. Такође, Томи постаје лични чувар рок бенда под називом Love Fist, постаје почасни члан локалне бајкерске банде и успева да опљачка банку, и обавља мали низ мисија као плаћени убица.
Форели породица на крају сазнаје о новом таласу дешавања везаних за Томија, и одлучују да дођу и узму свој новац. Сони шаље људе да узму новац од Томија и његових компанија, али не успевају након чега Сони долази лично. Томи покушава да му се одужи фалсификованим новцем, након чега Ленс открива Томију да је направио договор са Форели породицом, а Сонија информише о лажном новцу. Крај главног дела игре представља борбу између Томија, Ленса, Сонија и Сонијевих мафијаша. Томи прво јури Ленса на кров виле, где га убија, а затим се враћа у главни део куће где убија Сонија. Током пуцњаве, Сони открива да је он сместио убиства која су Томија довела до затвора.
Након што је уклонио све непријатеље, Томи, заједно са Кеном, постаје главни нарко вођа у граду.

Ликови [уреди]

Игру карактерише број ликова који се појављују и који играју мању или већу улогу у радњи игре. Поред ликова поменутих испод, појављује се и број ликова који се могу срести у једној или две мисије и који немају никакву улогу сем да омогуће радњу игре.
Број ликова се појављује и у другим деловима серијала. Фил Кесиди се појављује у GTA III као бивши војник без једне руке, док се у овом делу појављује мисија у којој је показано како је ту руку изгубио. Још један лик је Доналд Лав, познатији као милионер у GTA III, а који се у овом делу појављује као ученик Ејверија Керингтона. Кенди Сакс, порно глумица из овог дела, појављује се на различитим билбордима у Grand Theft Auto: San Andreas.

Главни ликови [уреди]

  • Томи Версети
  • Сони Форели
  • Кен Розенберг
  • Ленс Венс

Споредни ликови [уреди]

  • Рикардо Дијаз
  • Хуан Гарсија Кортез
  • Кент Пол
  • Умберто Робина
  • Ејвери Керингтон
  • тетка Поулет
  • Love Fist
  • Мич "Велики" Бејкер
  • Мерцедес Кортез
  • Кенди Сакс
  • Стив Скот
  • Фил Кесиди

Окружење [уреди]

Радња игре је смештена у фикционалном граду под именом Vice City (енгл. Град порока), који је базиран на Мајамију. Изглед игре и окружење, као и музика, возила, оружја, окружење и начини понашања и говора инспирисани су културом 1980их, коју игра неретко пародира. Многе теме позајмљене су из филмова из тог периода, као што су Scarface иMiami Vice.

Види још [уреди]

Gta V

Jedino sto mozemo reci naslednik GTA IV-a.Ratna igrica sa dosta pucanja ako zelite da saynate nesto pogledajte video.

Assassin 's creed

Assassin's Creed је видео игра награђивана историјско акциона авантура развијена од стране компаније Ubisoft Montreal. Assassin’s Creed је игра смештена у средњи век, у доба Трећег крсташког ратаРичарда Лављег Срца и многобројних историјских личности. Идеја твораца је била да играче ставе у улогу хладнокрвног убице, који утерује страх у кости својих противника.
Међутим, игру започињете као Дезмонд Мајлс (Desmond Miles), један на први поглед сасвим обичан шанкер. Оно што код њега није тако обично је то што потиче из породице асасина. Он је у могућности да коришћењем машине под именом „Анимус” прегледа сећања својих предака асасина, па чак и да их контролише. У овом случају то је „Алтаир” (Altaïr ibn-La'Ahad), члан тајног реда убица.

Заплет [уреди]

На почетку игре Дезмонд бива киднапован од стране корпорације познате по имену Abstergo, која је развила машину за ишчитавање сећања скривених у самим ћелијама сваке особе. Наиме, у људским ћелијама се складиште сећања свих предака. Дезмонд, хтео он то или не, постаје лабораторијско заморче, које, проживљавајући сећања свог славног претка Алтаира, мора да помогне корпорацији Abstergo да се домогне нечег мистериозног. Дакле главни део игре се развија на оба нивоа, једном унутар самих сећања, и другом, који се одвија у садашњости.

Локације [уреди]

Игра се највећим делом догађа у једном од три историјска града из времена Крсташких ратова – ЈерусалимуДамаску и Акри. Сваки од ових градова подељен је на три целине. Што укупно чини девет целина, што се подудара са бројем жртава, које се налазе на Алтаировој листи за елиминацију.

Особине игре [уреди]

Оно што истиче Assassin’s Creed у највећој мери је веома изражена флуидност саме игре. Процедура се састоји од низа мини мисија које морате обавити како би вам у бироу дали дозволу да извршите убиство. За разлику од верзије за конзоле, PC играчи имају већи избор мини мисија, пошто су додате још четири врсте задатака. Оно што је свакако најважнији део је да се попнете до одређених високих зграда како би осмотрили околину.
Веома битна особина игре јесте слобода кретања главног јунака. Буквално цео град је играчу на располагању и на сваку грађевину у граду се може попети.
Pozdrav!

Toy story 3.

Andy je porastao i treba da krene na koledz. Igracke predvodjene Buzxom i Woodyem zele da pokusaju jos jednom da privole Andya na svoju stranu. Naravno pokusaj im ne uspeva i bivaju svi poslati u obdaniste "Sunasce" gde ih docekuje veliki medved Lotso i govori im da je ovo obdaniste raj za igracke. Ali da li je sve tako lepo i srecno kao sto Lotso prica? Na vama je da u ulogama nasih dobro poznatih junaka ali pre svega Woodya i Buzza spasete ostatak druzine od sigurne propasti i da ih sigurno vratite kuci.

Nintendo WII U

Nintendo WII U- je duhovni naslednik Nintendovog WII-a,sa nekim novim,do sada nevidjenim forama.Prva je da ce sam kontroler imati tac- skrin,kojim ce se kombinovati stvari sa onim sto se vidi na velikom ekranu.Drugo,imace najmocniji graficki procesor do sada.




                                                     POZDRAV!

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS-ovo je igracka konzola i gedzet u isto vreme,pravo malo tehnolosko cudo koje nam dolazi iz,naravno,Japana.Nesto je veci od originalnog DS-a,a ima tu neverovatnu prednost da su igre u 3D-u,iako ne morate da koristite nikakve naocare za igranje.Uz to,ova cudesna sprava ima nekoliko strava fori  za igru,kao sto je recimo mogucnost da napravite svoju fotografiju u tri dimenzije.
       


POZDRAV! 

Sony Playstation Vita.

(Sony Playstation Vita) -Vita je naslednik mega - uspesnog sonijevog PSP-a.Pored toga sto igrice izgledaju neverovatno,ima u sebi i WIFI konekciju,Bluetooth,kao i mogucnost 3G-a,tako da moze da se koristi i kao telefon.Naravno,sve aplikacije vezane za vase omiljene sajtove,dostupne su i mogu se daunlodovati.A igre... ocekuje se pravo cudo.


Amazon kindle.

Ovog puta to je tehnologija.Mozemo slobodno reci da je ovo buducnost knjizevnosti!Namenjeno je iskljucivo citanju knjiga,novina,stripova...Mnogi od vas sigurno misle da je citanje sa ekrana lose po vid,ali ova sprava je napravljena samo za to-slova i "papir" ispod su napravljeni da potpuno izgledaju kao stampana knjiga,okrecete stranice dodirom na ekran,a cak se cuje i zvuk okretanja stranica.Jedino nedostaje miris.

Dobrodosli!

Ovde necemo pisati ni o igricama ni o tehnologiji vec o dobrodoslici.Na ovom sajtu cemo uglavnom pisati o igricama i tehnologiji.Vrlo je moguce da cemo dodati jos po neku temu.Do sledeceg puta.

FIFA 13

FIFA 13 je odlicna fudbalska igrica.U ovoj igrici mozete napraviti svoj profil i u njemu ubaciti svoj omiljeni tim.Mozete praviti igrace  i igrati prijateljske meceve.Mozete igrati sezonu i jos puno toga.Mozete biti manager igrati online i multiplayer.

Virtua Tennis

Virtua Tennis je odlicna teniska igrica.U ovoj teniskoj igrici mozete igrati singl i dubl.Mozete praviti svoje igrace.Mozete igrati turnir i u singlu i u dublu.Mozete igrati i online i multiplayer.                                            








                                                       POZDRAV!

Nba 2k13.

Nba 2k13 je odlicna kosarkaska igrica.U njoj se nalaze svi timovi poput:Miami Heat,LA Lakers i jos neki odlicni timovi.Imate svoj nalog.Mozete igrati prijateljski susret,napraviti svog igraca,igrati sezonu,igrati play-off.Imate trening u izboru.Mozete birati odredjeno vreme za igranje utakmice.Grafika je kao stvaran zivot.Ostalo mozete sami da uocite.                                                                                                                    







                                                           POZDRAV!

Pro Evolution Soccer 2012.

Pro Evolution Soccer 2012 je vrlo  dobra igrica.U ovoj  fudbalskoj igrici imate dosta pravih timova i od prilike 36 koje je autor napravio.Od tih 36 timova mozete napraviti sopstveni tim.Mozete napraviti svoje igrace.Mozete napraviti sopstveni stadion i da prebacujete timove iz jedne lige u drugu.Mozete prebacivati igrace iz jednog u drugi tim.Postoji deo gde uzimate dodatne stvari.Zove se: "Extra Conect".U ovoj igrici mozete igrati ligu,razna prvensta,Ligu Sampiona,Kopa Santander Libertadores,prijateljske susrete.Ako se ulogujete na Konami mozete igrati Online.Ukoliko imate dzojstik mozete igrati MultiPlayer ili drugacije receno Comunity.Ostavljamo vam da ostalo otkrijete sami.                                                                          



                                                           POZDRAV!

Gta San Andreas

Igrica GTA SAN ANDREAS je odlicna.U ovoj igrici prelazite misije,ima ih 100.U ovom izdanju pisacemo vam o 1. misiji.U ovoj misiji trebate da se popnete na bicikl i pratite vodju.Samim tim bezite od protivnika.Sada cemo vam napisati sifre:MUNASEF - Adrenalin mod 
YLTEICZ - Agresivni vozači
COXEFGU - Svi automobili imaju nitro
ZEIIVG - Zelena svijetla na semaforima
XJVSNAJ - Uvijek ponoć
CIKGCGX - Beach Party
IOWDLAC - Crni promet
CPKTNWT - Uništenje svih vozila u radijusu
AFSNMSMW – Brodovi lete
BSXSGGC - Automobili lete kad su udareni
RIPAZHA - Automobili lete
ASNAEB - Očisti wanted level
BMTPWHR - Country tema
ASBHGRB - Elvis je vječan
FOOOXFT - Svi su naoružani
YSOHNUL - Brži sat
PPGWJHT - Brži gameplay
BTCDBCB - Debeli avatar
CFVFGMJ - Foggy Weather
OUIQDMW - Full Weapon Aiming While Driving
PRIEBJ - Funhouse tema
MROEMZH - Svi su banditi
BAGOWPG - Svi vas žele ubiti
YECGAA - Jetpack
AIYPWZQP - Padobran
HESOYAM - Health, Armor, $250k
NCSGDAG - Hitman status
JHJOECW - Huge Bunny Hop
OSRBLHH - Povećaj Wanted Level za dvije zvjezdice
WANRLTW - Neograničena municija
CVWKXAM - Neograničen kisik
XICWMD - Nevidljiv automobil
JYSDSOD - Max mišići
OGXSDAG - Max respekt
EHIBXQS - Max Sex Appeal
LFGMHAL - Mega skok
IAVENJQ - Mega udarac
AEDUWNV - CJ nikada nije gladan
AEZAKMI - Policija vas nikada ne lovi
AFPHULTL - Ninja tema
OFVIAC - Narančasto nebo 21:00
ALNSFMZO - Overcast Weather
AJLOJYQY - Peds Attack Each Other, Get Golf Club
BGLUAWML - Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher
PGGOMOY - Savršena vožnja
LLQPFBN - Roza vozila
AUIFRVQS - Kišovito
SJMAHPE - Recruit Anyone (9mm)
ZSOXFSQ - Recruit Anyone (Rockets)
THGLOJ - Smanjeni promet
IOJUFZN - Pobuna u gradu
CWJXUOC - Oluja
LJSPQK - Max. Wanted level
KVGYZQK - Mršav avatar
LIYOAAY - Usporeni Gameplay
BEKKNQV - Magnet za komade
JCNRUAD - Smash n' Boom
CQZIJMB - Stvori Bloodring Banger vozilo
RZHSUEW - Stvori Caddy vozilo
EEGCYXT - Stvori Dozer vozilo
OHDUDE - Stvori Hunter vozilo
JUMPJET - Stvori Hydru vozilo
AGBDLCID - Stvori Monster vozilo
AKJJYGLC - Stvori Quad vozilo
PDNEJOH - Stvori Racecar vozilo
VPJTQWV - Stvori Racecar vozilo
JQNTDMH - Stvori Rancher vozilo
AIWPRTON - Stvori Rhino vozilo
AQTBCODX - Stvori Romero vozilo
KRIJEBR - Stvori Stretch vozilo
URKQSRK - Stvori Stunt Plane vozilo
AMOMHRER - Stvori Tanker Truck vozilo
UBHYZHQ - Stvori Trashmaster vozilo
KGGGDKP - Stvori Vortex Hovercraft vozilo
OHDUDE – stvori helikopter
SZCMAWO - Suicid
AFZLLQLL - Sunčano
VKYPQCF - Taxi vozila imaju nitro
MGHXYRM - Oluja
BGKGTJH - Jeftini automobili na ulicama
FVTMNBZ - Traffic is Country Vehicles
GUSNHDE - Skupocjeni automobili na ulicama
ICIKPYH - Sparno vrijeme
LXGIWYL - Weapon Set 1, Thug's Tools
KJKSZPJ - Weapon Set 2, Professional Tools
UZUMYMW - Weapon Set 3, Nutter Tools