петак, 31. мај 2013.

CHICKEN INVADERS 1,2,3,4



DA LI SECATE OVE IGRICE?
CHICKEN INVADERS је низ Пуцачке видео игрице, развила интеракција Студиос и пуштен за Мицрософт Виндовс, Мац ОС Кс андЛинук система. Тренутно, постоје четири (ускоро да буде пет) видео игре у низу, уз четири специјална издања.
Главна тема игре је борба између усамљеног борбене летелице и технолошки напредне расе простор-одмакли пилића намере потпали (и касније уништавање) Земљу. Игре чине интензивну употребу за хумор, нарочито у виду пародије на Галакиан, Стар Варс и Стар Трек.
Садржај [Хиде]
Цхицкен Инвадерс 1
2 Цхицкен Инвадерс 2: Следећи талас
3 Цхицкен Инвадерс 3: Освета жуманце
4 Цхицкен Инвадерс 4: Ултимате омлет
5 Референце
6 Спољашње везе
Цхицкен Инвадерс [едит]

Негде у блиској будућности, Земља је нападнута од стране пилића из друге галаксије, савијен на освету против људске расе за угњетавањем уземљење пилића!
ИнтерАцтион Студиос [1]
Цхицкен Инвадерс, прва видео игра у серији је врло једноставна игра: Нивои се састоје од десет таласа. Таласи не разликују, имајући у истом редоследу талас за таласом, али они не повећавају у тешкоћама. У свим таласима, непријатељ (пилића) пада јаја од врха, који треба да буде прошао. Играч мора да прикупи поклоне (парцеле) да добију поене и да надоградите основну оружје. Основно оружје се може надоградити до 8 нивоа. Један или два играча могу да играју игру. Играч такође може прикупљати и користити ракете. Ракета је тешко стиче, али може да збрише цео талас пилића. Игра нема причу иза једној реченици опис датог од стране произвођача [1].
CHICKEN INVADERS 2: Следећи талас [едит]

Баш кад сте помислили да је безбедно да се једе пилетину опет, кокошке су се вратили са организованим инвазије да преузме цео соларни систем! Путовање на свакој планети и борите свој пут кроз да спасе свет (опет)!
ИнтерАцтион Студиос
Цхицкен Инвадерс 2: Следећи талас је друга игра у серији. Може да се игра један или два играча [2] играч преузима команду истог усамљеног летилице на претходни и мора да елиминише зараза пилетина сунчевог система.. Игра има једанаест нивоа, од којих сваки садржи 10 таласа напада непријатеље. У свим таласима, пилићи нападима пада јаја које треба да избегнемо [2].
Плејер може да наплати различите предмете који му помаже у игри. Примарни оружје може да се промени прикупљање парцеле. Појачања могу бити прикупљени да надоградите основну оружје. Оружје се може надоградити до једанаест нивоа. Једанаести ниво, међутим, стиче се само прикупљањем десет појачања. Плејер може да прикупља и акумулира батаци да се ракете, моћно оружје које може да збрише цео талас [2].
На свим нивоима, осим на нивоу астероидном појасу, девети талас има бонус (обично ново оружје, или екстра ватрена моћ) додељује за некоришћење ракете током нивоу, а последњи талас има газда [2].
ИнтерАцтион Студио је такође објавио Цхицкен Инвадерс 2: Божић издање у коме су јаја замењују Божић лопте и батаци су замењене светих листовима.
Цхицкен Инвадерс 3: Освета жуманце [ЕДИТ]

Пилића. Вековима смо их потлачених, роштиљање, печење, динстање, а надев их у лепиње. Требало је да зна ће доћи време за нас да плати. И јесте!
ИнтерАцтион Студиос
Цхицкен Инвадерс 3: Освета жуманце је главна игра заједно са Ускрс и Божић издања. То је слично другој верзији (са до 4 играча кооперативне игре). Она има 120 таласе, у 10 нивоа преко 12 система у галаксији [3] Постоји 30 бонуси.. [3] Оружје има 11 нивоа снаге, а тајна 12. ниво, који се може доћи само куповином додатних 10 Појачања после 10. ниво вклиуцхване (20.). Ту су и осам који се откључавају након завршетка пута игру [3].
Плац има јунака да би добили простор Бургер, изгладнео као и обично, када треперава иза сунца је примећен. Када јунак стигне у том трену, он долази на џиновском јајету које могу или не могу моје изграђена из брода квочка. Ово јаје, жуманце позната као звезда, гурнуо играча у црну рупу када играч добије га љути. Играч стигне на другом крају галаксије и мора да се бори свој пут назад и уништи жуманце звезду пре него што је уништава земљу.
Цхицкен Инвадерс 4: Ултимате омлет [едит]

Сећам се добро на дан инвазије. Сећања и даље горети дубоко, попут зачинских пилећа крилца. Дошли су без упозорења, Скуавкинг претећи, њихови изгужвана перје потамњујете сунце. Инвадинг интергалактичке пилиће, да се казни за наше човечанство од угњетавања своје земаљске браће!
ИнтерАцтион Студиос
Цхицкен Инвадерс 4: Ултимате Омлет је четврта игра у серији (УО) и слична Освета жуманце. Она има 120 таласе преко 12 нивоа. То укључује оружје које може да се надогради кроз 11 нивоа снаге, са компресором 12 нивоа. Оружје фромРевенге од жуманцета су доступни као "Унлоцкаблес". Крајњи Омлет Унлоцкаблес могу купити појединачно прикупљањем тастера, које су пале од уништених непријатеља током игре. Нова функција у овој игри је способност свемирског брода играча а да се суоче у било ком правцу у зависности од степена (то је увек била окренута у претходним играма), а камера такође може да увећате или умањите зависности од таласа (обично шефа бори су камера зумира да садржи сву акцију).
Заплет почиње са играчем / хероја на Спаце Бургер. Портал изненада отвара и брод излази. Брод каже да је њено име Кокошка Индивидуални и позива јунака да га прати у његовој галаксију да виде најновију креацију Кокошке ", Јаје топ. Играч води кроз галаксију и другим непознатим местима да се суочи са Цаннон јаје.

1 коментар: